Volontario rolt uit!

Met grote trots mogen wij mededelen dat per 1 februari Volontario ook beschikbaar is in Heerlen

Samen met een werkgroep van beroepskrachten hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt om Volontario aan te passen aan de wensen van deze organisatie. Met als resultaat dat vanaf 1 februari ook de vrijwilligers van Alcander en de welzijnsgroep hun uren kunnen registreren bij Volontario Heerlen.

VOLOntario maakt mogelijk dat Alcander en Welzijnsgroep haar vrijwilligers op een bijzondere manier kan waarderen, waarbij ook lokale ondernemers en grote bedrijven een rol spelen.

Alcander en de Welzijnsgroep zijn hun vrijwilligers erkentelijk voor het vele werk dat zij uitvoeren. Door te kiezen voor VOLOntario worden de inspanningen van de vrijwilligers ‘beloond’ dankzij giften van fondsen en grotere bedrijven uit de regio. Zij maken het mogelijk dat vrijwilligers voor elk gewerkt uur een zogenaamde volo ontvangen. Tijdens het jaarlijkse VOLOntario-event kunnen de vrijwilligers hun gespaarde volo’s inwisselen voor goederen of diensten van lokale ondernemers.
Dit versterkt de band tussen bedrijven, bewoners en lokale ondernemers en maakt de inzet van vrijwilligers voor de Heerlense samenleving zichtbaar.

Met dank aan onze samenwerkingspartners

Rabo_vierkant Rabo_vierkant

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct aanmelden

Openen in nieuw venster