Volontario en Corona

Het zal jullie niet verbazen om te horen dat de corona crisis ook Volontario erg bezig houdt.

De social lockdown heeft heel wat invloed op onze stichting. Verenigingen en instellingen zijn gesloten. Vrijwilligers kunnen steeds minder hun normale werkzaamheden uitvoeren. Gevolg: onze urenteller staat bijna stil. Maar ook bedrijven zitten in zwaar weer en hebben de handen vol om hun hoofd boven water te houden. Wat dit betekent voor onze stichting is niet te voorspellen. We doen er alles aan om onze vrijwilligers aan het eind van het jaar te waarderen voor al hun inzet in de gemeente Stein.
Wij hopen dan ook dat we alle vrijwilligers op vrijdag 20 november gezond mogen verwelkomen op ons 6e Volontario Stein event.

Het is mooi om te zien dat er zoveel lokale initiatieven bedacht worden en dat onze vrijwilligers uit de gemeente Stein zo betrokken zijn bij hun inwoners. We zien dan ook dat veel van ‘onze’ vrijwilligers zich elders inzetten in deze moeilijke tijd. Chapeau!

Volontario Stein staat op dit moment in de pauzestand. Ons servicecentrum in het Maaslandcentrum is tot 1 juni gesloten. Natuurlijk blijven we wel bereikbaar via info@volontariostein.nl of info@volontario.nl

Klik hier voor meer informatie van de KNHM voor vrijwilligersorganisaties.

Blijf gezond en zorg voor de medemens.
Mét elkaar, vóór elkaar!

Bestuur en Vrijwilligers Stichting Volontario

Met dank aan onze samenwerkingspartners

Rabo_vierkant Rabo_vierkant

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct aanmelden

Openen in nieuw venster