Wie zijn wij?

Volontario: mét elkaar vóór elkaar

Volontario is óns burgerinitiatief

Mét elkaar vóór elkaar is een boodschap die niet alleen van toepassing is op wat Volontario doet, maar ook op zijn initiatiefnemers. Ilona de Schwartz-Meijers en Freya Pijnenborg zetten momenteel de schouders onder dit unieke concept.

Ilona is sterk betrokken bij de sociale samenleving in haar gemeente. Ook ziet zij duidelijk dat bedrijven op een andere manier tegen sponsoring en promotie bij verenigingen aankijken. Ze wil op een creatieve en innovatieve manier het bedrijf optimaal gebruik laten maken van alle kansen en mogelijkheden die de samenleving biedt.
Freya herkent de grote veranderingen die op komst zijn, maar dan vanuit de invalshoek van zorg en welzijn. In deze sector begeleidt zij al jaren vernieuwende projecten.

Vanaf de start van Volontario in de Gemeente Stein begin 2015 hebben we alle zeilen bijgezet en zijn er allerlei mensen op ons pad gekomen.
Inmiddels hebben we 4 nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen, die zich bij ons hebben aangesloten om het idee van Volontario te laten groeien. 

Suus Jennekens - De Wit helpt Volontario bij de contacten met verenigingen en stichtingen. Zij maakt u graag wegwijs op Volontario.nl en helpt met de inschrijvingen. 
Anja Smeets ondersteunt Ilona bij de acquisitie van lokale bedrijven.
Marga Cruts neemt de PR en communicatie voor haar rekening en ondersteunt Suus.
Lies Poorter steunt ons op allerlei gebied.

Wij zijn erg enthousiast en hopen dat Volontario mag uitgroeien tot een vaste waarde voor vrijwilligers binnen de Gemeente Stein en daarbuiten!

Wij bedanken deze bedrijven voor hun maatschappelijke bijdrage in 2017

Openen in nieuw venster